ster-heel Created with Sketch. ster-heel Created with Sketch. ster-heel Created with Sketch. ster-heel Created with Sketch. ster-half Created with Sketch. 9.4 Ruim 3475 klantreviews
vinkje-rond-blauw Created with Sketch. Vanaf €75 gratis verzending (NL & BE)*
vinkje-rond-blauw Created with Sketch. Voor 15.30 uur besteld, morgen in huis

Ben jij de trotste nieuwe eigenaar van een Graphtec CE8000 snijplotter? In dit kennisbank-item leer je alles over het installeren en opstarten van de printer. Hoe installeer je de Graphtec CE8000? Bekijk hieronder de video's of lees snel verder.

Direct naar:

Graphtec ce8000 plotters

Stap 1: Graphtec CE8000 unboxen

Begin met het uit de doos halen van de Graphtec snijplotter. Haal ook alle accessoires uit de doos en leg deze netjes uit. De Graphtec CE8000 snijplotters worden standaard geleverd inclusief:

• Stroomkabel
  • Plotter standaard (enkel de CE8000-60 en CE8000-130)
  • Wifi adapter set
  • Mes houder
  • CB09u snijplotter mes
  • Magnetische toolhouder
  • Handleiding

Gebruik onderstaande handleiding voor het monteren en installeren van de Graphtec snijplotter.

Graphtec ce8000 snijplotter lancering

Stap 2: Drivers en handleidingen

Nadat je de plotter in elkaar gezet hebt (nog niet aansluiten) is het tijd om de Driver te downloaden voor jouw Windows of Mac. De driver en handleidingen zijn eenvoudig te downloaden via de Graphtec Website: https://www.graphteccorp.com/s... (zie tabblad CE8000).

Handleidingen

Stap 3: Software installeren

De CE8000 snijplotters worden standaard geleverd met de krachtige en gratis Graphtec Studio 2 software voor Windows en MacOS.

Download Graphtec Pro Studio 2: https://www.graphteccorp.com/d...

Cutting Master 5 - Adobe Illustrator of CorelDRAW plugin

Liever gebruik maken van jouw eigen ontwerpsoftware zoals Adobe Illustrator of CorelDRAW plugins? Bij de aankoop zitten standaard de Cutting Master 5 plugin voor zowel Mac als Windows inbegrepen zodat je direct vanuit deze software kan plotten. Ook kan de Graphtec CE8000 worden aangesloten op professionele sign software, zoals EasySign en FlexiSign.

Download Cutting Master 5: https://www.graphteccorp.com/c...

Stap 4: Wifi module installeren

Verbind de CE8000 snijplotter draadloos met de software via de WIFI / Wireless LAN module. Bekijk hiervoor de video hierboven of de handleiding.

Stap 5: Materiaal laden en snijden

Snijplotter en software geïnstalleerd? Dan ben je klaar om te gaan snijden. Let er op dat alle materialen hun eigen snijplotter instellingen hebben. Snij je te diep, dan kan je mesje bot worden. Snij je niet diep genoeg, dan komt jouw ontwerp niet uit de folie. Bekijk hier alle Graphtec snijplotter instellingen.

Graphtec ce8000 plotter software

Stap 6: online Graphtec leerplatform

Wil jij de snijplotter echt goed leren kennen? Bestel dan onze online masterclass via de TPS Academy. De meeste uitgebreide online textieldruk masterclass voor startende textieldrukkers of textieldrukkers die hun kennis willen bijspijkeren. Meer dan 4 uur aan expert video content in 7 modules en 41 hoofdstukken. Leer alles over de verschillende soorten textiel, transfers, flexfolie, snijplotters, het productie proces en het perfect drukken van elke opdracht. Lees hier meer.